Besparen op energiekosten is mogelijk door het inzetten van geavanceerde verlichtingsarmaturen en/of lichtregeltechniek.

Double Lux Lighting levert armaturen met een hoog rendement die een lichtbeeld realiseren in uw project dat past bij uw specifieke wensen en eisen en bij de functie van de ruimte.

Double Lux Lighting adviseert op basis van uw specifieke functionele lichtbehoefte ook graag over aanvullende energiebesparende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het toepassen van daglichtregeling en aanwezigheidssensoren die er voor kunnen zorgen dat de energieconsumptie van de verlichting daalt.

Double Lux is gespecialiseerd in energiezuinige LED verlichtingsoplossingen. Wij maken in combinatie met de lichtcalculatie graag een overzicht voor u van de te verwachten energiekosten.

In bestaande projecten kunnen we die energiekosten afzetten tegen de kosten van uw huidige installatie om zo inzicht te geven in de terugverdientijd van uw investering. Hierbij houden we ook rekening met de veranderende onderhoudskosten van de installatie.

Praktijkvoorbeeld van besparing

Klik op de onderstaande grafiek om een praktijkvoorbeeld te zien van besparing bij Ryanair Frankfurt.
Praktijkvoorbeeld besparing